Skip to content

Kræft er ikke nogen sygdom

Det er en overlevelsesmekanisme

Kræft er ikke nogen sygdom
Publisher: Forlaget Hovedland
Publication Year: 2010

Det er en overlevelsesmekanisme

About the Book

I 2005 udkom bogen med den kontroversielle overskrift ” Kræft er ikke nogen sygdom – det er en overlevelsesmekanisme.” En bog, der hurtigt fandt vej ud til danske borgere, da den i den grad sætter spørgsmålstegn ved medicinalindustriens tilgang til sygdom og behandlingsmetoder. Bogen åbner for, at kræft ikke handler om sygdom, men blot er et tegn på en toksicitets (gift)krise i kroppen. En krise, der opstår, hvis man lever et stresset og usundt liv for længe uden at være tro mod egne værdier og uden at elske sig selv oprigtigt. Kræft er kroppens sidste forsøg på at overleve, da kræftcellerne er celler, der formerer sig for at kunne overleve i u-iltede omgivelser. Andreas Moritz’s budskab er, at man er i stand til at helbrede sig selv, hvis man ændrer sin kost, arbejder med sine psykiske problematikker og finder vej til ens sande formål i livet.

Bogen gør rede for den negative effekt, som kemoterapi har på patienterne underbygget med forskningsresultater. Derudover kommer Andreas Moritz ind på, hvilke naturlige muligheder mennesker har for at opbygge kroppen efter langvarig stress og sygdom.

Forfatteren, Andreas Moritz var en af verdens førende inden for  alternative medicin og  døde  i 2012 efter et liv med en livstruende gigt, der ikke lod sig behandle. Lægerne gav ham kun ti år at leve i, da han var ganske ung, men han overlevede indtil en alder af 58 år med alternative behandlingsformer. Han blev uddannet inden for ayurveda, shiatsu og energimedicin og brugte livet på at hjælpe sygdomsramte, der ikke ville eller kunne gå den konventionelle vej.

KL