Skip to content

Anticancer

Anticancer er en velskrevet “gør det selv”-bog med baggrund i videnskabelig forskning.

Anticancer

Anticancer er en velskrevet “gør det selv”-bog med baggrund i videnskabelig forskning.

About the Book

Som 31-årig bliver lægen og forskeren David Servan-Schreiber ramt af en ondartet kræftsvulst i hjernen.

“Gå hjem og lev som før. Du kan alligevel ikke gøre den store forskel.”
Det var den besked, forfatteren til bogen “Anticancer” David Servan-Schreiber fik fra den læge, som behandlede hans kræftsygdom med operation, kemoterapi og stråler.

I første omgang bliver han kræftfri ved konventionel behandling med operation, kemokur og stråler, hvorefter han genoptager sin sædvanlige livsstil. Desværre vender kræften tilbage efter et par år, hvilket får ham til at finkæmme de databaser, som han i flere år har jongleret rundt i som læge og forsker. Her finder han mange værdifulde forskningsresultater om at aktivere kroppens selvhelbredende evne – og derved ændre egne odds. Han går i gang med at efterleve de mange muligheder, samtidig med at han fortsat modtager hospitalets behandlinger.

Starter du med de sidste 16 sider i bogen, “Anticancer HANDLEPLAN”, har du en lynhurtig genvej til at komme i gang med at styrke kroppens naturlige forsvar mod kræft.

“Anticancer” beskriver med baggrund i videnskabelige artikler de muligheder du selv har for at styrke din krop i kampen mod kræft. Samtidig er den forfatteren og lægens personlige beretning, hvilket gør den nærværende og vedkommende.

Vil du gerne have et smugkig på HANDLEPLANEN? Klik her!

Details
Publisher: Det Blå Hus, Gyldendal
Publication Year: 2016