Skip to content

Anticancer

Anticancer er en velskrevet “gør det selv”-bog med baggrund i videnskabelig forskning.

Anticancer

Anticancer er en velskrevet “gør det selv”-bog med baggrund i videnskabelig forskning.

About the Book

“Gå hjem og lev som før. Du kan alligevel ikke gøre den store forskel.”
Det var den besked, David Servan-Schreiber fik fra den læge, som behandlede hans kræftsygdom med operation, kemoterapi og stråler.
Har du fået et lignende svar fra din læge? Altså at fortsætte din vanlige livsstil, da du spurgte om du selv kunne gøre noget for at forbedre dine chancer i kampen mod din kræftsygdom? Så vil jeg anbefale dig, at læse bogen: “Anticancer”, inden du  beslutter dig for at følge lægens råd.

Starter du med de sidste 16 sider i bogen, “Anticancer HANDLEPLAN”, har du en lynhurtig genvej til at komme i gang med at styrke kroppens naturlige forsvar mod kræft ved at arbejde med både det fysiske og mentale.

“Anticancer” er en velskrevet “gør det selv”-bog med værktøjer til at styrke de våben, din krop naturligt har i kampen mod kræft, med baggrund i videnskabelig forskning. At den samtidig er forfatterens personlige beretning om hans egen kamp mod kræft, gør den utroligt nærværende og vedkommende.

David Servan-Schreiber bliver som 31-årig bliver ramt af en ondartet kræftsvulst i hjernen. I første omgang bliver han kræftfri ved konventionel behandling med operation, kemokur og stråler kræftfri og går hjem og lever som før. Men efter et par år da kræften atter vender tilbage, finkæmmer han de de databaser, som han i flere år har brugt som læge og forsker. Her finder han mange værdifulde forskningsresultater, han selv går i gang med at efterleve samtidig med at han fortsat modtager hospitalets behandlinger

Havde jeg som centerleder på ICAK kun mulighed for at anbefale EN bog, skulle det være “Anticancer”. Den bekræfter nemlig det vi på ICAK siden starten i 2000 har interesseret os for, nemlig selv at gøre en indsats i et kræftbehandlings forløb og at det er en god idé tænke holistisk, altså at arbejde med hele kroppen.

Vil du gerne have et smugkig på HANDLEPLANEN? Klik her!

Details
Publisher: Det Blå Hus, Gyldendal
Publication Year: 2016