Skip to content

En Sund kvindekrop

uden brystkræft

En Sund kvindekrop
Publisher: muusmann forlag
Publication Year: 2014

uden brystkræft

About the Book

 

For at kræftceller kan vokse, skal der være et miljø i kroppen der gør, at de kan trives. Vi forstår ikke fuldt ud alle faktorer i dette – men der er bred enighed i alternativt tænkende kredse om, at kost, psyke og miljøpåvirkninger spiller sammen. Det handler om kost – og det handler om langt mere end det at følge den rigtige kostplan.

Sundhed er ikke bare fravær af sygdom – sundhed er livskraft på alle planer.

Bogen bygger på en holistisk opfattelse af, at vores sundhed er afhængig af vores fysiske, psykiske og mentale velvære, og den fortæller detaljeret om forebyggelse af brystkræft. Bogen er skrevet i en direkte og læsevenlig stil og vidner om, at forfatteren selv ”har været der”. Du får forfatterens egen personlige historie om en brystkræftdiagnose i 1998.

Du får den nyeste viden om:
Hvordan du får styr på hormonerne
Hvordan din fordøjelse bedst forvalter dine hormoner
Kostens kolossale betydning
Kosmetik, cremer og skjulte hormoner
Motion, som er fantastisk vigtig

Desuden får du forslag til 70 nemme opskrifter på velsmagende retter, klar til brug i din hverdag.

Anne van der Merwede, der er  ergoterapeut, ernæringsterapeut og komplementærbehandler,  kombinerer sin viden og  erfaring  i denne brugervenlige  bog, der kan gøre en forskel i dit liv.

I forordet skriver læge Katrine Flindt ( fra iom.dk), at det er bogen, der kan gøre dig meget klogere på, hvordan du kan nære din krop – og dit sind og din ånd. Ikke bare for at undgå brystkræft – men for at forny din livskraft!

Du kan finde mere information om Anne van der Merwede og hendes råd på www.avdm.dk

AV aug. 2015